Motivi

GRAFIKE

grafike

Grafika nam ponuja neomejene možnosti ustvarjanja. V celoti jo namreč lahko prilagodimo vaši kuhinji – naj si bo kompozicijsko (in se tako izognemo npr. vtičnicam) ali barvi kuhinje.

Ker imamo na voljo lastno barvno skalo z več tisoč odtenki, lahko grafiko barvno popolnoma prilagodimo barvi omaric, odtenkov v pultu, zaves … ali pa poiščemo najprimernejši kontrast.

Poleg barvne prilagoditve, lahko po mili volji prilagajamo tudi velikost, razporeditev elementov in ponavljanje določene oblike.

Grafike pa nam ponujajo še eno izredno možnost –
ni namreč potrebno, da je grafika omejena na površino stekla. Lahko se nadaljuje po steni ali pa ponovi na kuhinjskih omaricah ali vitrinah, celo na vratih v kuhinjo ali na lestencih.

Grafike zares puščajo domišljiji prosto pot!

FOTOGRAFIJE

fotografije

Če je vaša kuhinja usmerjena proti sosednjemu bloku, vi pa v kuhinji zrete v naravo prekipevajočo z življenjem, je vzdušje doma gotovo bolj prijetno!

Pomislite na poljane cvetoče sivke, polje sončnic ali zelen travnik z drevesom v daljavi 

Če si izberete fotografijo, ki vas resnično navdušuje, se boste v kuhinji gotovo vsi radi zadrževali!

V naši galeriji motivov vam brezplačno dajemo na voljo preko 300 fotografij, a če ne najdete svoje priljubljene, jih lahko poiščete v neskončnih spletnih bazah (dreamstime, fotolia ali istock), na kuhinjsko steklo pa vam lahko natisnemo tudi vaše osebne fotografije (če so primerne kvalitete).

Fotografije so zelo polne in lepe, a manj prilagodljive (barvno, kompozicijsko) kot grafike.