Poslanstvo

Naše poslanstvo se vrši na dveh nivojih:

Naša prva in glavna želja je, da vašo kuhinjo, opremimo s kuhinjskim streklom, ki vas bo razveseljevalo še mnoga leta. Če je kuhinja srce doma, potem naj bo tudi kuhinjsko steklo izdelano z vso srčnostjo.

Pri tem nam je pomemben odnos, ki ga imamo z vami: da znamo razumeti vaše želje, vaš karakter, vaše najljubše barve. Da zmoremo sprejeti vaše predloge (kadar so dobri to seveda ni težko, pomembno pa je, da smo spoštljivi in odprti tudi, kadar vaša ideja tistega, kar želite na steklu ni po našem okusu), da znamo prijazno svetovati, da vas o poteku del sproti obveščamo.

Le tako dosežemo, da je kuhinjsko steklo res nekaj, kar vas razveseljuje.

Drugi del poslanstva se vrši v našem odnosu do (vašega) denarja. S cenami želimo biti čimbližje vam, a jih hkrati poskušamo zastaviti tako, da smo tudi zaposleni (ob zahtevah naše države) dostojno plačani.

Le dostojno plačani delavci so zadovoljni, se trudijo za vas in predvsem živijo tudi darovanjsko držo. Skupaj, vsak od zaposlenih in kot podjetje – vsak po svojih zmožnostih, podpiramo ljudi v stiski in različne organizacije, ki po naši presoji koristijo slovenskim družinam in družbi.

Žal pa ne moremo na vsako prošnjo odgovoriti pritrdilno, saj je prav tako pomembno, da vlagamo v razvoj podjetja in nove tehnologije. Le tako lahko zagotovimo trajnostni razvoj.