Naše stranke

Poskušali smo najti »skupni imenovalec« našim strankam, pa ga nismo našli. Če se najdete v spodnjih opisih, ste zagotovo primerni za uporabo kuhinjskega stekla.

IMATE IZBRAN OKUS?

Nekatere naše stranke točno vedo kaj želijo. Naš izziv je torej: steklo narediti točno tako, kot obstaja v ideji naše stranke. Do zdaj nam je vedno uspelo.

SE TEŽKO ODLOČITE?

Ne znate sami presoditi, kaj najbolje pristaja vaši kuhinji? Številne stranke se obrnejo na nas prv zato, ker znamo dobro svetovati in olajšamo odločitev. Pohvala prijateljev, kako dobro izgleda vaša kuhinja nikoli ne izostane.

IMATE RADI ČISTO?

Potem je kuhinjsko steklo s svojim bleskom zagotovo dobra odločitev. Nekateri zmorejo v stanovanju vzdrževati izredno čistočo in časih steklo montiramo v skoraj »sterilnih« kuhinjah. Čiščenje je še olajšano, izgled sijaja pa zares daje občutek reda in urejenosti.

NE MARATE ČIŠČENJA?

Tudi za vas je steklo več kot odlično. Še posebej, če se ne odločite za enobarvno možnost. Če bo steklo z vzorcem, se pikice in umazanija ne bodo tako opazile (razen, če umazanijo res iščete ☺). Ko se boste lotili čiščenja, pa bo le-to preprosto, saj ne zahteva drgnjenja fug.

ŽELITE SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠO KUHINJO?

Potem ste ena od tistih strank, ki se odloči za kuhinjsko steklo LUMINUM LUX, ali kuhinjska stekla z dodatnimi efekti (LUMINUM EFEKT). Drugačno in predvsem ekskluzivno prilagojeno vaši kuhinji.

STE RAJE PREPROSTI?

Potem je zagovo kuhinjsko steklo LUMINUM KLASIK dobra izbira. Z nevpadljivim vzorcem ali grafiko in zaradi preprostega čiščenja (če ste bolj eko ga lahko čistite z minimalno uporabo detergenta), je lahko vaše kuhinjsko steklo nevpadljivo, a kljub temu zelo lepo.

Vidite, naše stranke so take in drugačne.

In edini skupni imenovalec je to, da njihovo kuhinjo krasi kuhinjsko steklo Luminum, s katerim so zelo zadovoljne.