Jumbo rekorderka: najdaljše kuhinjsko steklo

Tole kuhinjsko steklo je rekordno veliko. Dosega rekord med kuhinjskimi stekli Luminum, a glede na to, da še nikjer nismo zasledili daljšega stekla v enem kosu, si upamo reči, da je kar Slovenska rekorderka, dosega namreč dolžino 430cm!

Ni pa velikost edina posebnost te kuhinje. V njej smo združili namreč vse naše prednosti in znanja, zaradi katerih smo postali vodilna blagovna znamka za kuhinjska stekla na Slovenskem tržišču:

a) Natančnost.

Pri vseh izmerah in vgradnjah kuhinjskih stekel se trudimo biti izjemno natančni. V primeru te kuhinje pa je bila pri kosu, ki se nahaja na desni strani kuhinje potrebna še tolika večja preciznost, saj se je moralo steklo “ujeti” z obliko kuhinje in stene na v več smereh.

b) Barvna usklajenost*

Originalni motiv, ki se nahaja na naši spletni strani, lahko vidite spodaj v galeriji. Izvorne barve smo prilagodili kuhinji.

  • Svetlo zeleni lističi so enake barve kot svetlo zelena stena na levi strani.
  • Temno zeleni lističi so enake barve, kot so fronti spodnjih omaric
  • Vitice in vejice so identične odtenku pulta.

*Barvno usklajenost omogočamo edini v Sloveniji, saj imamo na voljo barvno skalo z več kot 1600 odtenki, ki se nahajajo na steklenih ploščah. To nam omogoča, da dosežemo maksimalno barvno ujemanje motiva ali ozadja z barvami, ki se že nahajajo v vaši kuhinji. Včasih, v redkih primerih, zaradi fizikalnih lastnosti stekla in vira svetlobe lahko pride do manjšega barvnega odstopanja.

V primeru tega projekta pa je barvno ujemanje preprosto popolno.

Naroči kuhinjsko steklo Luminum