Kuhinjska stekla Luminum: Verikalne zelene in rjave vijuge

Z izbiro motiva za kuhinjsko steklo lahko močno vplivamo tudi na končni izgled kuhinje. Če je kuhinja majhna, jo lahko optično podaljšamo, če zanjo izberemo motiv, ki poteka vodoravno, če pa jo želimo optično skrajšati, je mnogo boljša izbira vzorec, ki poteka vertikalno.

Kadar stranka želi vzorec v stilu “manj je več”, ga običajno namestimo za štedilniko in za koritom – tam, kjer lahko pričakujemo največ umazanije in kapljic. Če se na tem mestu nahaja tudi motiv, bomo umazanijo manj opazili in bo kuhinjska steklena obloga manjkrat kričala po čiščenju. Če se zdi stranki kuhinjsko steklo v takem primeru prepusto, pa dodamo po njihovem predlogu še kak motiv. Tako popolnoma ustrežemo njihovi želji, da steklo ni prezasičeno z motivom, a hkrati ne prepusto.

Izbran motiv: 14GA0036

Naroči kuhinjsko steklo Luminum

[

Črtasto roza kuhinjsko steklo s črtami v ozadju in motivom: bele abstraktne rožice in igrivi metuljčki.Natančno izmerjeno izrisano in vgrajeno kuhinsjko steklo.Kuhinjsko steklo Luminum Vgrajeno stekleno ozadje v kuhinji s fototapeto motiva socvetja kobuljnic v nevtralnih barvah, ki pristajajo kuhinji