Kuhinjsko steklo s poskočnimi ribami

Kuhinjsko steklo z motivom ljubkih zlatih ribic, ki skačejo iz ene posode v drugo, je zelo prisrčno in je tole kuhinjo zagotovo lepo popestrilo.

Pravzaprav sva imela to fotografijo tudi midva dolgo časa na avtu. In to tako veliko, da je bila na enih vratih ena posoda, dve ribi na strehi, na drugih vratih pa druga posoda, v katero je ena od rib pravkar čofnila. Zlate ribice so krasile najin avto, dokler nisem imela prometne nesreče.

Pred časom, pa smo čisto pravo zlato ribico prejeli tudi v dar. In šele potem smo se podučili, da zlate ribice v resnici lahko zrastejo preko 30 cm, da morajo biti v jati in da potrebujejo zelo veliko prostora. V nobenem primeru pa za njih ni primerna okrogla posoda, ker v vodo prihaja premalo zraka. In za po vrhu, so izjemno “umazane” in zahtevajo pogosto čiščenje akvarija.

Nauk?

Če so vam torej zlate ribice v okroglih steklenih posodah všeč, potem bo za ribice in za vas najbolje, da si jih omislite kot fotografijo na lepem kuhinjskem steklu :). Pa še čiščenja akvarija ne bo potrebno. 😉

Kuhinjsko steklo z oranžnim cvetom in črnimi zen kamniKuhinjska stekla Luminum s kreativnim dizajnom