Kuhinjsko steklo z vzorcem natisnjenim na srebrno metalik ozadje

Kuhinjsko steklo s fototapeto v srebrni barvi je resnično nekaj posebnega. Njegov metalik učinek nežno odseva barve kuhinje in tako poveže vse elemente kuhinje v čudovito celoto.

Srebrna barva na stekleni zaščitni oblogi daje kuhinji posebej eleganten in z občutkom globine kar malce čaroben občutek. Z gibanjem po prostoru namreč z vsakega kota (oz. z vsakim pogledom) zaznavamo malce drugačen odsev.

Izjemno lepo se poda v kuhinje kjer se nahaja samostoječi (tako imenovan “ameriški”) hladilnik v srebrni barvi, saj na tak način “težo pogleda”, ki ga nase potegne hladilnik uravnoteži s kuhinjskim steklom.

V tem primeru smo na fototapeto kuhinjskega stekla natisnili neskončen vzorec cvetov, ki s svojo teksturo pušča občutek, da gre za tkan vzorec.

Izbran motiv: 14GV0003

Naroči kuhinjsko steklo Luminum
Kuhinjska stekla s fototapeto barvno prilagojene sivke v mini kuhinji v roza odtenkih vgrajeno na ŠtajerskemGrafika abstraktnih dreves na stekleni zaščiti za kuhinjsko steno. Osnovna barva kuhinjskega stekla je enaka odtenku kuhinjskega pulta. Natančno vgrajeno kuhinjsko steklo.