Steklena kuhinjska obloga z motivom olistane veje

Kuhinjsko stekleno oblogo, ki smo jo vgradili v kuhinjo na Gorenjskem, smo opremili z olistanimi vejami, liste pa smo pobarvali v odtenkih, ki se že nahajajo v kuhinji.

Ozadja nismo pustili v beli barvi, temveč smo naredili nežen prehod od svetlo rjave barve (sorodna barvi pulta) do bele.

Pri fotografiji, na kateri je okno fotografirano pobližje, si lahko ogledate natančnost združevanja dveh plošč stekla. Čeprav se vedno trudimo, da stekla ne bi bilo potrebno izdelovati iz večih kosov, nas včasih omejujejo fizikalne lastnosti stekla. V tem primeru odprtina zaradi okna sega nižje od ene tretjine višine celega stekla. In v takem primeru je zaradi kaljenja potrebno steklo izdelati iz večih delov.

Pri združevanju pa je pomembno, da smo natančni, da sta kosa uravnana na enako razdaljo od stene in, da je spoj nevidno zasilikoniran.

Izbran motiv: 14GN0038

Naroči kuhinjsko steklo Luminum
Kuhinjsko steklo Luminum brez motiva enakomeren barvni preliv od temne do svetle barve, Idrija, Severna primorskaMotiv na kuhinjski stekleni oblogi: Rdeča nežna roza tančica vgrajeno v Šempasu, na Primorskem