Ali lahko dobimo kaj popusta?

To vprašanje, ki se pojavlja kar pogosto, je prav zanimivo. V nekaterih “branžah” se sploh ne pojavlja (npr. pri zobozdravniku, avomehaniku, na bencinskem srevisu, na avtobusu…), pri drugih, pa precej pogosto.

Svoje delo opravljamo profesionalno, natančno in zavzeto. V ceno ni vljučenih le nekaj dni izdelave kuhinjskega stekla in material, temveč tudi naše znanje, izobraževanja, talenti.

Ker se zares trudimo, da delo dobro opravimo, je prav, da smo za svoje delo tudi pošteno plačani, kajne?

Kljub temu verjamemo v koženje denarja. Zato se določenemu % od posameznega kuhinjskega stekla odpovemo in jih darujemo za kvalitetne programe za preventivo družin ali za družine oz. posameznike, ki so se znašli socialni stiski.

Znesek, ki ga darujemo ni znesek, s katerim vi “preplačate” našo storitev, temveč gre za vsoto, ki se ji odpovemo v korist tistih, ki to še bolj potrebujemo, sami pa se zavestno odločamo za bolj preprost način življenja.

Če bi vam torej nudili popust, bi prikrajšali tiste, ki jih podpiramo in jim pomagamo in to na račun lastne odpovedi stvarem, ki si jih želimo – s čimer pa se ne strinjamo.

Ker pa smo sčasma ugotovili, da se informacija o kvaliteti kuhinjskih stekel Luminum širi brez, da bi bilo potrebno vlagati v marketing, smo se odločili, da strankam ponudimo popust, in sicer:

– v času sejma DOM, lahko prejmete kupon za 7% popust.

– če vnaprej plačate celotno kuhinjsko steklo, prejmete še dodatne 3% popusta

Ena od možnosti, da si znižate stroške kuhinjskega stekla pa je tudi to, da motiv izberete iz naše knjižnjice motivov, saj so le ti za vas brezplačni.