4. koraki do pravega motiva za vaše kuhinjsko steklo

4. koraki do pravega motiva za vaše kuhinjsko steklo

4-koraki-vel

V izbiro primernega motiva za kuhinjsko steklo se splača vložiti nekaj časa in truda. Kuhinjsko steklo bomo namreč gledali vsak dan in najverjetneje nas bo spremljalo dolga leta. Zato je pomembno, da nam je motiv všeč, tako glavni kuharici ali kuharju :), kot preostalim članom družine.

Vprašajmo se kaj želimo: nekaj vpadljivega ali nežnega, zlitega z izgledom kuhinje? Katere barve so nam všeč in pašejo v kuhinjo? Želimo motive narave, abstraktne oblike, morda vzorec? Osnovno vprašanje pri izbiri je tudi ali želimo fotografijo ali grafiko.

V tem prispevku pa se bomo osredotočili na to, kakšne možnosti imate pri izbiri motiva.

    1. Raziščite naše baze motivov.

Motivi v naši bazi so skrbno izbrani, niso slepo razmnoženi in v večini primerov omogočajo različne možnosti postavitev.

Tu najdete preko 700 grafik in 300 fotografij, ki so razdeljene v posamezne kategorije. Vsi ti motivi so brezplačni in vam jih podarimo ob izbiri našega kuhinjskega stekla. Vzemite si čas in si jih oglejte: MOTIVI.

motivi-clip

V zbirki motivov za kuhinjska stekla Luminum najdete preko 1000 motivov, številnim strankam pa izdelamo povsem individualen motiv!  Več motivov TUKAJ.

2. Poiščite primeren motiv v spletnih knjižnjicah.

Če pri nas ne najdete primernega motiva, lahko izbirate med celotnimi bazami grafik in fotografij v spletnih knjižnicah kot so Dreamstime, FotoliaShutterstock in Istock.

Te lahko  za vas kupimo mi, nakup fotografije se plača.

3. Prispevajte svojo fotografijo ali grafiko

Morda se ljubiteljsko ukvarjate s fotografiranjem in imate čudovite fotografije ali pa ste fotografije/grafike pridobili kje drugje. Tudi te lahko uporabimo na kuhinjskem steklu, vendar je potrebno upoštevati pogoj, da mora biti kvaliteta – resolucija primerna.

Tako imate na kuhinjskem steklu lahko tudi fotografije svojega kužka, priljubljenega kraja za oddih ali drugih, vam dragih, spominov.

004-kuhinjsko-steklo-dolinar-fb-a
Ljubiteljski podvodni forograf je želel imeti na steklu svoje posnetke. Ker le-ti niso bili posneti s profesionalnim fotoaparatom in so bili različno osvetljeni, smo skupaj sklenili, da fotografije obdelamo tako, da so malo bolj "umetniške" in predvsem poenotene. Namesto barvnih fotografij, kjer bi bilo opaziti različne odtenke in svetlost, kar ne bi izgledalo lepo, smo uporabili duoton in sicer v barvah, ki se že nahajajo v kuhinji.

4. Izberite napis na kuhinjskem steklu

Imate priljubljeno misel, citat, vodilo svojega življenja? Morda svojo življenjsko vizijo? Ali pa bi želeli imeti na kuhinjskem steklu za vedno imeti zapisane najljubše recepte?

Tudi te zapise lahko natisnemo na fotografijo, kombiniramo z grafiko ali pa besedilo namestimo na enobarvno dekorativno stekleno ozadje.

014-kuhinjsko-steklo-kepec-fb-a
Barvno ujemanje motiva na kuhinjskem steklu s posameznimi odtenki pulta.

Možnosti je torej ogromno, zato si je dobro vzeti čas za razmislek. Ko izberete določen motiv, vam naredimo tudi simulacijo kuhinjskega stekla. To pomeni, da izdelamo fotomontažo vaše kuhinje z novim motivom.; tako si lažje predstavljate končni izgled, kar vam olajša odločitev.

Če potrebujete pomoč pri izbiri motiva, kompozicije, barv … pa smo tukaj vedno mi, da vam svetujemo.

Z največjim veseljem!

PIŠITE NAM – klikni TUKAJ.