Že skoraj 500 domov krasijo steklene kuhinjske obloge LUMINUM!

Že skoraj 500 domov krasijo steklene kuhinjske obloge LUMINUM!

V začetku novega leta se spodobi, da naredimo manjši “obračun”našega dela.

Več kot 500 steklenih kuhinjskih oblog Luminum v Sloveniji

Tole je naš graf rasti, ki prikazuje, koliko gospodinjstev smo opremili s steklenimi kuhinjskimi oblogami od kar “štejemo” :).Trudili se bomo, da se bomo v letu 2018 spet presegli!

In z veseljem lahko vzkliknemo: letos smo se srečali z daleč največ čudovitimi ljudmi, ki so postali naše stranke in prav za vsako smo hvaležni.

Res smo imeli veliko dela. Še posebej v decembru, ko smo postavili rekord in smo, prazničnim dnevom navkljub, vgradili točno 20 steklenih kuhinjskih oblog. Tempo je bil res hud, a najbolj nas razveseljujejo tisti vaši veseli obrazi, ko se vam oddahne: “Prišli ste, kot ste obljubili!”.

In tako ne le, da v prazničnih dneh diši po praznikih, temveč celotna kuhinja zažari v novem izgledu.

Namestitev kuhinjske steklene obloge ljubljana kranj

Takole smo delali v decembru. Natančno in z vso vnemo. Na Miklavža pa nas je pričakalo tudi darilce…

Nepreštevno število fotografij kuhinj z novimi kuhinjskimi stekli, ki smo jim namenili posebno pozornost – naj si bo s pravimi barvami, z pravo kompozicijo ali pa čudovitim svetlikajočim učinkom, nas čaka še na našem disku.

In mi komaj čakamo, da jih bomo delili z vami.

reference

Tole niti niso vse fotografije iz kuhinj iz preteklega leta (so pa nekatere podvojene)… veliko jih je! Takoj, ko se jih dotakne še ostro oko in roka Tomaža (popravek svetlobe, poravnava…), jih bomo delili z vami!

Naroči kuhinjsko steklo Luminum
Kuhinjska stekla Gorenjska, Primorska, Osrednja Slovenija