AKCIJA: Kuhinjska stekla

AKCIJA: Kuhinjska stekla

Pri nas so kuhinjska stekla vedno v akciji.

Niste opazili rdečega utripajočega napisa AKCIJA, pa niste prepričani, če je to res?

SSKJ pravi, da je akcija organizirana dejavnost z določenim ciljem. Ni torej beseda, ki bi stranko premamila, da bi nasedla in kupila nekaj, samo zato, ker je “v akciji”.

In, če je AKCIJA organizirana dejavnost z določenim ciljem, potem so pri nas kuhinjska stekla vsekakor v akciji: naš cilj je jasen: za vašo kuhinjo izdelati kuhinjsko steklo, ki vas bo še dolgo osrečevalo.

zadovoljni

Da bo vaše kuhinjsko steklo res po vašem okusu, nanj namestimo motiv po vaši izbiri. Nekateri imate raje realne motive (fotografije ali grafike narave, rož, živali …), drugim je bolj všeč abstrAKCIJA. :

AKCIJA: Kuhinjska stekla

In ko se odločite, je čaz za vašo reAKCIJO. Pošljite nam povpraševanje.

Mi bomo takoj stopili v AKCIJO. In ko boste izvedli prvo transAKCIJO, bo kuhinjsko steklo v 15 dneh že monitrano pri vas doma.

Zagotavljamo vam, da bo vaše kuhinjsko steklo prava atrAKCIJA. Izdelano natančno, s pravimi barvami v motivu, pravo kompozicijo … skratka v skladu z vašo kuhinjo in vašim okusom.

090-kuhinjsko-steklo-luminum-marčič-lq-c

Konec koncev ni tako pomembna akcija, ki zapelje z velikim rdečim napisom. Pomembno je, da se prava akcija zgodi, ko je potrebno opremiti vašo kuhinjo v skladu z vašimi željami.

Naroči kuhinjsko steklo Luminum